SSC -Fönster

Standard CMYK

 

 

SSC är en av Sveriges ledande fönstertillverkare

SSC är en av Sveriges ledande fönstertillverkare och leverantör av fönster till den svenska objektsmarknaden. Mest kända har dom blivit för deras specialfönster, men SSC tillverkar också standardfönster för såväl bostäder som offentliga byggnader, för såväl nybyggnationer som för ROT-objekt.

SSC har också blivit kända för sin stora flexibilitet i tillverkningen av specialfönster. Det kan röra sig om fönster med ovanliga kvalitetskrav, speciella träslag eller svåra utföranden. I samarbete med arkitekter lyckas SSC ofta där andra misslyckas. SSC tillverkar även standardfönster till större och mindre objekt. Det hantverkskunnande som gör dom så skickliga på specialfönster, hjälper SSC att hålla en mycket hög kvalitet. Både med tanke på teknisk fulländning och hög finish på slutprodukterna.

SSC Etrifönster

Vad är det som gör att vissa företag kan utvecklas i decennier trots ständigt ökande konkurrens och skiftande konjunkturer?

Fråga gärna SSC Etrifönster. De har redan firat sina första 100 år.

Hantverkstradition, bred och djup erfarenhet och kompetens är förstås uppenbara förklaringar. En unik fönsterkultur helt enkelt. Men också en förmåga att alltid vara i takt med kundernas behov. Och att man tillgodoser behoven med hjälp av rationell teknik och aldrig kompromissar med kvaliteten.

Och när det gäller den höga kvalitetsnivån så är den närmast en del av DNA:et hos SSC Etrifönster. Det finns en anda och stolthet att aldrig leverera något annat än förstklassiga fönster. Parat med en förmåga att uppfylla hårda krav och kontinuerligt testa allt från u-värden, luft- och regntäthet till yt- och funktionskvalitet. Det är förstås en stor trygghet för dagens kunder. Och det borgar för många fler jubiléer i framtiden.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

 

Tillbaka upp