Om Elit Bygg & Design - Fönster Stockholm

Elit Bygg & Design erbjuder kvalitetsmedvetna produkter samt hjälp med installation av bl.a. fönster och dörrar. Vi utför även fönsterrenovering.

Vi har varit specialiserade på fönsterbyten sedan slutet av 90-talet. Sedan dess har vi haft förtroendet att byta ut flera 1000-tals fönster i olika fastigheter i Storstockholm. Vi vänder oss till fastighetsägare, byggherrar och Brf föreningar samt villakunder.

Till våra kunder erbjuder vi alltid en helhetslösning som börjar med ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Vi tar måttansvar, planerar och samordnar ditt fönsterbyte och slutar med att våra skickliga montörer installerar dina fönster och ordnar alla detaljer runt omkring. Allt till ett fast pris som vi är överens om innan processen drar igång. Givetvis ger vi garantier på såväl produkt samt installation.

Kvalitet

Vårt sortiment håller alltid högsta kvalitet. Vår långa erfarenhet och stora kunskap borgar för detta. Som kund hos oss kan man alltid känna sig trygg, oavsett i vilket prissegment man handlar.

Kunskap

Den information vi lämnar är alltid relevant och uppdaterad. All vår personal utbildas kontinuerligt och har stor kunskap inom vårt affärsområde. Vi utbildar också hantverkare kontinuerligt.

Service

God service och ett trevligt bemötande är vår ledstjärna. Vi finns här för Din skull och brinner för att få dela med oss av vår service och kunskap.

 

Johan Wahlman  &  Vladimir Morozov

johan2vladimir

 

Tillbaka upp